injectables

Botuline Toxine | Botox & Dysport

Botox & Dysport

Botox® (botuline toxine) is een wereldberoemde merknaam voor een injectable anti-aging behandeling. De term Botox® is een merknaam. De volledige naam is botuline toxine. Dat is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Botox wordt in kleine hoeveelheden en sterk verdund geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van mimische rimpels. Door de behandeling wordt de spierspanning sterk verminderd, waardoor rimpels vervagen.

Naast het bekende Botox® wordt ook het merk Dysport steeds vaker gebruikt voor soortgelijke behandelingen. Dysport heeft een vergelijkbare werking als Botox® en wordt door veel mensen als een effectieve keuze beschouwd.

Als u meer wilt weten over het gebruik van botox of een consult wilt plannen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

De behandeling

U krijgt een frisse, jonge uitstraling. En uw gezicht behoudt zijn natuurlijke beweeglijkheid.

  • Veilige botox behandeling
  • Natuurlijk resultaat, frisse uitstraling
  • Uw arts is altijd beschikbaar voor uw vragen voor, tijdens en na de behandeling
Waar wordt botox voor gebruikt?

Botox® wordt succesvol ingezet om rimpels in het gezicht bij zowel mannen als vrouwen te verzachten of te laten verdwijnen.

Ook wordt Botox® vaak gebruikt voor het behandelen van overmatig transpireren (Hyperhidrose), tandenknarsen, gummy smile en migraine.

Hoe werkt botox?

Botox® wordt met zorgvuldigheid in kleine doses en sterk verdund geïnjecteerd in de spiervezels die mimische rimpels veroorzaken:

  • kraaienpootjes,
  • fronsrimpels,
  • voorhoofdrimpels.

Door de behandeling wordt spierspanning sterk verminderd, waardoor rimpels vervagen.

Over de behandeling

Dankzij de fijne naald en het deskundige vakmanschap van onze medische professionals is de procedure over het algemeen vrijwel pijnloos. De Botox®-behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Na de behandeling heeft u geen speciale herstelperiode nodig en kunt u vrijwel direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Het resultaat

Het bereiken van het meest natuurlijke resultaat en het behouden van een fris uiterlijk is de basis van de drs. Katja Kiewiet de Jonge aanpak.

Tijdens uw consult voor de Botox® behandeling bespreekt drs. Kiewiet de Jonge met u uw wensen, zorgen en medische geschiedenis. Er wordt ook gekeken naar het totaalbeeld: uw uitstraling, gezicht en persoonlijkheid.

Met drs. Kiewiet de Jonge’s behandelingen wordt de natuur geholpen om u er op uw mooist uit te laten zien.

Het resultaat van de botox behandeling is al na 3 tot 6 dagen zichtbaar. Na 14 dagen is het optimaal. Het effect houdt circa 3 tot 6 maanden aan. De behandeling kan hierna herhaald worden.

Is botox veilig?

Botox® wordt al meer dan 20 jaar cosmetisch gebruikt, zonder onverwachte negatieve bijwerkingen. Het is een zeer populaire behandeling.

Botox® wordt aangemerkt als een veilig product en is goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) in de VS.

Ondanks dat Botox® een veilig product is, dient het deskundig te worden toegediend. Botox® is een geregistreerd medicijn en mag uitsluitend door erkende artsen worden gebruikt.

Wat zijn de alternatieven?

Als u liever een non-Botox behandeling wilt hebben, zijn er veel andere behandelingen die de conditie van uw huid verbeteren en de tekens van veroudering verminderen. Zoals fillers, profhilo en liquid facelift.

De eerste stap is om een consult met drs. Kiewiet de Jonge in te plannen. Ze zal uw gezicht zorgvuldig beoordelen, uw medische geschiedenis bekijken en het meest geschikte behandelplan aanbevelen.

we denken graag met je mee

Plan een consult

Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
Westblaak 110 Rotterdam
06 14 06 50 11
info@kiewietdejongekliniek.nl