Lichaam

Laser Lipolyse

Een verslapte hals of onderkin, hamsterwangen of verslapte bovenarmen? Bij Kiewiet de Jonge kliniek kan dit probleem nu aangepakt worden zonder chirurgische ingreep door middel van de Lipolyse laser. Met de Lipolyse laser is het nu mogelijk uw huid effectief en langdurig te verstrakken.

De behandeling

  • Non-chirurgische effectieve oplossing
  • Strakke huid
  • Permanent en direct zichtbaar resultaat 
  • Stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine 
  • Herstel aan het huidvolume 
Over de behandeling
Eerst worden de probleemgebieden afgetekend. Hierna volgt een plaatselijke verdoving. Via een aantal heel kleine prikgaatjes wordt een canule onderhuids ingebracht. De arts zal de canule onderhuids, parallel aan de huid, heen en weer bewegen. Aan het einde van de canule zit een zogenaamde fiber die warmte afgeeft, waardoor de onderhuidse vetcellen worden weggesmolten. De behandeling duurt ongeveer 1 uur.
Het resultaat
Direct na de behandeling is het behandelde gebied wat gezwollen. Dit zal na een paar dagen verdwijnen. In de eerste weken na de behandeling zal het resultaat steeds beter zichtbaar zijn. Het vet is gereduceerd, en door de toename van collageen zal de huid aanzienlijk verstrakken. Het eindresultaat zal na 3 tot 6 maanden goed zichtbaar zijn. De resultaten van een behandeling met Lipolyse laser zijn in principe permanent.
we denken graag met je mee

Plan een consult

Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
Westblaak 110 Rotterdam
06 14 06 50 11
info@kiewietdejongekliniek.nl