Morpheus behandeling

Morpheus maakt gebruik van hele kleine naaldjes en Radiofrequentie (warmte). De minuscule naaldjes penetreren diep in de onderhuidse lagen. Via de naaldjes wordt RF-energie (warmte) diep in de huid gebracht. Tijdens dit proces ontstaan hele kleine wondjes. Deze wondjes activeren de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam, waarbij het lichaam meer collageen en elastine gaat produceren en celvernieuwing versnelt. Dit zorgt voor het hervormen en verstevigen van de huid. De radiofrequente energie creëert een gecontroleerd niveau van warmte waardoor de gezonde bouwstenen van de huid (collageen en elastine) zichzelf weer opbouwen en vernieuwen. Dat leidt tot een natuurlijk anti-verouderingsproces dat de huidteint verbetert, de textuur verzacht, de slappe huid strakker, gladder, egaler en jeugdiger maakt. Door radiofrequentie te combineren met microneedling, kan de thermische energie diepere weefsellagen bereiken en de dermis en epidermis (huidlagen) beïnvloeden voor optimale eindresultaten. Bovendien is er weinig tot geen schade aan de buitenste huidlagen bij een Morpheus8 behandeling.

De Morpheus is een apparaat met talloze mogelijkheden

 • Verstrakken van de huid
 • Liften van de huid
 • Verstevigen van de huid
 • Verbeteren van de huidstructuur
 • Rimpels en plooien
 • Egaliseren van de huid
 • Verkleinen van poriën
 • Littekens
 • Striae
 • Als aanvullende behandeling na een liposuctie of lipoedeem behandeling
 • In combinatie met een Profhilo/ filler behandeling
De behandeling
Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid met een crème verdoofd, dit neemt circa 1 uur in beslag. Op het hand stuk van de Morpheus8 wordt een speciaal single-use steriel kopje met naaldjes geplaatst. Afhankelijk van het te behandelen gebied, wordt de diepte van de naadjes en de hoeveelheid RF energie ingesteld. De naaldjes en de radiofrequente energie dringen door in de huid, hetgeen kleine gaatjes in de huid maakt. Je huid zal na de behandeling wat rood en warm zijn, dit kan een aantal dagen aanhouden. Doordat er kleine gaatjes in de huid worden gemaakt kunnen na de microneedling behandeling wel kleine korstjes en soms blauwe plekjes ontstaan, maar deze verdwijnen meestal snel. Ook kunnen er na behandeling in het gezicht of hals een aantal dagen puntjes van de naaldjes te zien zijn. Na een behandeling van de buik of bene zie je deze puntjes wel een aantal weken, maar ze verdwijnen uiteindelijk restloos. Direct na je behandeling kun een koud kompres aanbrengen om zwelling en gevoeligheid te verminderen. Je mag een hydrofiele crème aanbrengen. Gebruik de eerste dagen na de behandeling geen vette crème, dit om pukkeltjes te voorkomen. Na 1 a 2 dagen kun je indien gewenst een camouflerende crème gebruiken, er zal met je besproken worden welke geschikt zijn. Er zijn drie behandelingen, met tussenpozen van vier tot zes weken, nodig voor een optimaal resultaat.
Het resultaat
Het effect van de behandeling is “blijvend”, maar het natuurlijke verouderingsproces gaat natuurlijk gewoon door. Het collageen zal in de loop der jaren weer afnemen waardoor de huid weer kan verslappen. Om het verouderingsproces voor te zijn zou je ervoor kunnen kiezen om jaarlijks een behandeling met de Morpheus8 te ondergaan. De Morpheus8 is een veilige en effectieve behandeling voor verbetering van de huidstructuur. Microneedling in combinatie met radiofrequente-energie zorgt voor sterke huidverstrakking. Morpheus8 is bovendien ontworpen om een flink dieper te gaan dan traditionele microneedling. Daardoor kun je hiermee ook de meer gevorderde huidverslapping behandelen en een aanzienlijk gladdere, stevigere huidtextuur bereiken. Dit maakt Morpheus zeer geschikt voor het verstrakken van kaaklijn, hals, onderkin, buik, benen, armen, etc.
we denken graag met je mee

Plan een consult

Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
Westblaak 110 Rotterdam
06 14 06 50 11
info@kiewietdejongekliniek.nl