injectables

Profhilo

Profhilo® is een van de nieuwste innovaties, een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Profhilo® is geen filler. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en vetweefsel in uw huid (ook bioremodeling genoemd). De verschillende huidlagen worden gestimuleerd en daardoor wordt uw huid steviger en krijgt een gezonde uitstraling met een mooie glans. De Profhilo® behandeling geeft geen volume aan uw gezicht. In 2016 won het product de Aesthetic Awards voor de meest innovatieve behandeling.

Een Profhilo behandeling

De Kiewiet de Jonge klieniek Profhilo® behandeling hydrateert uw huid en zorgt dat die een mooie, frisse uitstraling behoudt. Het is een ultieme behandeling om een glowing skin te bereiken en lijntjes te verminderen.
  • Stralende, jong uitziende huid
  • Veilige behandeling volgens de laatste cosmetische trends & technieken
  • Ultieme anti-aging behandeling
  • Hydrateert en stimuleert anti-aging proteïnen en antioxidanten in uw huid
  • Geen botox, geen chirurgische ingreep
Wat kunt u laten behandelen?

Profhilo® is een effectieve behandeling om uw huid te verbeteren en verstevigen, en verslapping (van de huid) te voorkomen.

  • Het gezicht
  • De hals
  • Het decolleté
  • Handen
  • Bovenarmen
Pfofilho -Cosmetisch arts, cosmetische behandelingen. Erkend en geregistreerd
Hoe werkt Profhilo®?
Tijdens de Profhilo® behandeling krijgt u 5 injecties op verschillende plekken die zorgen voor de verspreiding van de gel over het hele gezicht. Er is nauwelijks kans op blauwe plekken. Een paar uur na de behandeling ziet u nog kleine bultjes op de plekken waar Profhilo® is ingespoten. De bultjes trekken vanzelf weg. Gedurende de 28 dagen na de behandeling zet het product de huid aan om zich beter te hydrateren en verstevigen. U heeft 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpoos van een maand. Het resultaat is een verjongend effect en een frisse uitstraling. Deze behandeling is laagdrempelig en is daarom zeer geschikt voor patiënten die een natuurlijk effect willen bereiken en de stap naar een “echte” filler (nog) niet willen maken. Ook in combinatie met een filler behandeling of als een aanvulling op een andere behandeling is Profhilo® mogelijk en zeer effectief.
Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?
Dit is afhankelijk van de conditie van uw huid. Wij adviseren om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan. Zo behoudt u het beste resultaat.
Het resultaat

U ziet niet meteen een resultaat omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling merkt u het positieve effect.

Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Profilho - Cosmetisch arts, cosmetische behandelingen. Erkend en geregistreerd
we denken graag met je mee

Plan een consult

Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
Westblaak 110 Rotterdam
06 14 06 50 11
info@kiewietdejongekliniek.nl