injectables

Hyaluronzuur

Fillers van hyaluronzuur zijn injecteerbare gels die volume aan uw huid geven.

Het middel Sculptra  heeft bovendien een stimulerend effect op uw eigen collageenproductie. De behandeling is veilig en ideaal voor de huid die volume en elasticiteit verliest. Door het combineren van verschillende soorten fillers behalen we heel mooie resultaten. Het resultaat is zo natuurlijk, dat niemand ziet dat u behandeld bent! Wel zult u complimenten krijgen over dat u er frisser of minder vermoeid uitziet.

Een populaire keuze onder fillers is die met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die vocht aantrekt en vasthoudt, waardoor de huid voller en gehydrateerder oogt. Deze filler is bijzonder effectief bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het herstellen van volume in gebieden zoals de lippen en wangen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en kan maandenlang aanhouden, afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid en de behandelde zone. Door de natuurlijke samenstelling is hyaluronzuur goed te verdragen en veilig in gebruik.

De behandeling

Met een filler behandeling van hyaluronzuur of Sculptra bij Kiewiet de Jonge Kliniek wordt volume aan uw huid gegeven. U krijgt een frisse, uitgeruste en gezonde uitstraling.

 • Veilige behandeling
 • Volgens de laatste cosmetische technieken
 • Natuurlijk resultaat, frisse uitstraling
 • Snel, ongeveer 30min
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Geen botox, geen chirurgische ingreep

Waarom kiezen voor een filler behandeling?

Het antwoord is simpel – fillers geven een direct resultaat. De fillers behandeling is zeer populair onder mensen die een snelle, veilige en non-surgical oplossing voor de huidveroudering zoeken. Met de jaren verliest de huid in het gezicht en decolleté het volume waardoor de contouren – ingevallen wangen, wallen onder de ogen en een diepere neus-lippen lijn, etc. veranderen.

Met fillers kunt u het verloren volume terugbrengen, waardoor uw gezicht zijn jeugdige uitstraling en natuurlijke contouren terugkrijgt. Fillers kunnen specifieke gebieden zoals de wangen, lippen en kaaklijn opvullen, wat resulteert in een vollere, strakkere en frisse uitstraling. Het gebruik van fillers zorgt ervoor dat de huid gladder oogt en de tekenen van veroudering minder zichtbaar worden.

Wat kunt u met fillers van hyaluronzuur of Sculptra behandelen?

 • Wallen onder de ogen
 • Wangen (vollere wangen of hoge jukbeenderen)
 • Lippen (volle lippen of lijntjes verwijderen)
 • Neus-naar-mond lijnen
 • Mondhoeken (verzachten van de ‘marionette’ lijnen)
 • Kaaklijn en kin (definieren van het kingebied)
 • Neus (neuscorrectie zonder chirurgische ingreep)
 • Hals en decolleté
 • Handen

Wat is de filler hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een gel waarmee lijntjes en plooien in het gezicht worden verminderd. Deze afbreekbare filler is een combinatie van water en een gel, waarin het hyaluronzuur is verwerkt. Het hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor. Het is bekend als NMF ‘Natural Moisturizing Factor’. Het hyaluronzuur zorgt voor de binding van water in de huid en geeft haar daarmee soepelheid. Deze filler is volkomen veilig. De behandeling geeft geen allergische reacties. De filler zorgt voor een gehydrateerde en elastische huid.

Wat is de filler Sculptra?

Sculptra is een revolutionaire behandeling doordat de filler de productie van uw eigen gezichtscollageen stimuleert. De huid wordt weer voller op een natuurlijke manier. De behandeling is volkomen veilig. Door het ouder worden verliest uw huid het volume. Daardoor krijgt u ingevallen wangen of een afgezakte kaaklijn.

Sculptra stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen, waardoor de diepte van de rimpel vermindert en het volume van uw gezicht herstelt. Sculptra als filler is een 100% biologisch afbreekbaar poly-melkzuur. Het wordt al tientallen jaren in de geneeskunde gebruikt. Bijvoorbeeld in oplosbare hechtingen. Poly-melkzuur is een stof die ook door het lichaam wordt geproduceerd. Sculptra zorgt voor een elastische huid en het stimuleert de eigen collageenproductie.

De behandeling met hyaluronzuur

De behandeling met het hyaluronzuur duurt ongeveer 15 tot 30 min. Met een hele fijne injectienaald of canule spuit de arts de filler vrijwel pijnloos in uw huid. Meestal is er enkele uren sprake van een lichte zwelling en roodheid. Deze reacties zijn altijd mild van aard en verdwijnen vanzelf. U kunt onmiddellijk uw werk en sociale activiteiten hervatten.

Botox® wordt aangemerkt als een veilig product en is goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) in de VS. Ondanks dat Botox® een veilig product is, dient het deskundig te worden toegediend. Botox® is een geregistreerd medicijn en mag uitsluitend door erkende artsen worden gebruikt.

De behandeling met Sculptra

De behandeling duurt ongeveer 20 min. De arts injecteert de filler in de diepste huidlaag (diepe dermis). Sculptra zorgt voor hernieuwde aanmaak van uw lichaamseigen collageen, doordat de structuur en het volume van uw huid herstelt en het gezicht een liftend effect krijgt. De eerste uren na de behandeling ziet de huid er wat rood en gezwollen uit; er kunnen kleine blauwe plekjes ontstaan. Deze huidreactie is normaal en trekt gauw weer weg. Na ongeveer een week, wordt de filler volledig opgenomen door uw lichaam. De collageen aanmaak start ongeveer na een maand. De opbouw van het collageen zal geleidelijk aan het volume in uw gezicht aanvullen, elasticiteit aan uw huid geven en rimpels en lijntjes verminderen. Afhankelijk van de leeftijd, zijn er 2 à 3 behandelingen nodig.

Lipvergroting met fillers

Fillers zijn ideaal voor lipvergroting maar ook voor de verticale lijntjes langs de rand van de lippen. Het effect is gelijk zichtbaar – natuurlijke, vollere lippen. Met de filler kunnen wij de contouren van uw lippen weer versterken en de verhouding van uw lippen mooi herstellen. Bij behandeling van lippen is een plaatselijke verdoving mogelijk.

Het resultaat

Hyaluronzuur:

 • Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.
 • Het resultaat van een hyaluronzuur behandeling houdt 9-12 maanden aan.
 • Er is slechts één herhalingsbehandeling nodig. Voor de lippen is het noodzakelijk om ongeveer iedere 6 maanden de behandeling te herhalen.
 • De resultaten zien er heel natuurlijk uit.

Sculptra:

 • Het volumeherstellende effect van Sculptra is direct na de behandeling zichtbaar.
 • Na twee weken verspreidt het poly-melkzuur zich in de huid. Daarna gaat het nieuwe collageen zich vormen.
 • Het duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden voordat het uiteindelijke resultaat van Sculptra zichtbaar is.
 • Het voordeel van deze behandeling is dat het resultaat jaren zichtbaar blijft.
we denken graag met je mee

Plan een consult

Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
Westblaak 110 Rotterdam
06 14 06 50 11
info@kiewietdejongekliniek.nl