Ervaringen

Ik ben via een vriendin bij de Kiewiet de Jonge Kliniek terecht gekomen. De huidtherapeute heeft met de laser mijn couperose behandelt met prima resultaat en zonder nare bijwerkingen. Mijn huid ziet er daardoor veel rustiger uit en in de zomer gebruik ik daardoor geen foundation. Ben echt super tevreden!

Esther

Ben erg blij met het resultaat, ik heb nu niet meer van die ingevallen wangen. En mijn huid ziet er strakker en jonger uit.
L.M, H

Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Drs Kiewiet de jonge zij heeft rond mijn mond, waar ik veel mimieklijntjes had, behandeld met Stylage en dat is heel mooi geworden. (Niet zo’n zuurpruimenmondje meer.) Ik ben heel erg blij.
Petra

Eindelijk van mijn onderkin af. Doordat ik recent ongeveer 20 kg. was afgevallen, heb ik het overtollige vet tussen mijn kin en nek laten verwijderen. Ik moet zeggen, het resultaat (vooral nu na een half jaar) is echt verbluffend. Mijn kaaklijn is mooi strak getrokken. Het meest geruststellende vind ik dat de vetcellen voorgoed verwijderd zijn en niet meer terug kunnen komen!!
Mw. J.C

Recent heb ik een behandeling ondergaan van de neus-lippenlijn met Restylane. De behandeling verliep vlot, pijnloos en zonder bijwerkingen. Ik ben erg blij met het resultaat.

Hans

Simply the best! Nooit meer naar een ander!
Marielle

Ik ben super tevreden over mijn botox behandeling. Het was een goede ervaring met natuurlijk resultaat.
Esther

Ik heb mijn wallen laten opvullen en ben ontzettend blij. Ik liep al een tijdje met de gedacht rond, maar vond het toch een beetje eng. Zonder blauwe plekjes en zwelling. Het resultaat is prachtig en ik ben uiterst tevreden over de behandeling. Had ik veel eerder moeten doen.
Astrid

Vorige week heb ik mijn fronsrimpel en voorhoofd en kraaienpootjes laten behandelen met botox. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Drie locaties voor de prijs van 2. Super!!
Anneke

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht