Over ons

Over de kliniek

Kiewiet de Jonge Kliniek
voor een natuurlijk resultaat

Dokter Katja Kiewiet de Jonge luistert en kijkt heel secuur naar de wensen van haar cliënten! Vanuit haar vakmanschap en gevoel voor esthetiek geeft zij een eerlijk advies dat past bij het karakter en de uitstraling van haar cliënten. Zelfs als dat tegen de wensen van de cliënt in gaat! Want zij wil een natuurlijk resultaat behalen. Mensen hun jongere frissere uiterlijk teruggeven en laten behouden, in plaats van een andere of dertig jaar jongere versie van haar cliënten creëren.

Haar behandelingen zijn vanzelfsprekend vakkundig en veilig. Ze voert de behandelingen niet alleen met uiterste precisie uit, maar leidt haar cliënten door elke stap van de behandeling, geeft voor- en nazorgtips en doet de controles zelf.
Katja Kiewiet de Jonge is lid van NVCG, KNMG.

Wij garanderen een natuurlijk resultaat

Onze holistische esthetische aanpak maakt dat onze behandelingen veel verder gaan dan het simpel wegwerken van rimpels, of het behandelen van oneffenheden in het gezicht.

kwaliteit

jaar ervaring

klantbeoordelingen

Over Katja

Drs. Katja de Jonge

Katja Kiewiet de Jonge is cosmetisch arts en oprichter van de Kiewiet de Jonge Kliniek. Voordat zij haar eigen kliniek startte, was zij jarenlang verbonden aan de meest gerenommeerde kliniek voor esthetische geneeskunde in Nederland. Ze is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde. Ze is een expert als het gaat om esthetische behandelingen zoals injectables en laserbehandelingen. Katja Kiewiet de Jonge vindt het heel belangrijk dat cliënten zich bij haar op hun gemak voelen en hun wensen eerlijk uitspreken.

Voor haar behandelingen gebruikt de cosmetisch arts baanbrekende technologie. Van de meest veilige antiverouderingstechnieken en geavanceerde peelings, tot ‘state of the art’-apparatuur. Ook heeft zij een uitgebreide kennis van hormonen en hormonale therapie, die een belangrijke factor zijn voor uw gezondheid en huidconditie.

Dokter Katja Kiewiet de Jonge staat geregistreerd onder BIG-registratienummer 79048930701 en is lid van NVCG, KNMG.

Over Tessa

Drs. Tessa Drijkoningen

Met meer dan 6 jaar ervaring in cosmetische behandelingen ben ik, Tessa Drijkoningen, gepassioneerd om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Mijn opleiding aan de Universiteit Leiden, Harvard University, en promotie in plastische chirurgie aan het UMC Amsterdam hebben me een uitgebreide expertise gegeven in chirurgie, plastische chirurgie en radiologie. Ik bied jou eerlijke en persoonlijke consulten en behandel je op een holistische wijze. Door je innerlijke welzijn en zelfvertrouwen centraal te stellen, streven ik ernaar dat we samen naar een mooi, natuurlijk resultaat. Mijn open en transparante communicatie zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens elke stap van je behandeling. Samen kunnen we werken aan het laten stralen van jouw natuurlijke schoonheid en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Curriculum Vitae van
Katja Kiewiet de Jonge

Curriculum Vitae drs. Katja Kiewiet de Jonge, cosmetisch arts, esthetisch arts

2009–heden Esthetisch arts en directeur Kiewiet de Jonge Kliniek
2004-2009 Injectables specialist Velthuis Kliniek
2002-2005 Valent RDB arts Jeugdgezondheidszorg
1998-2002 Universiteit Leiden(LUMC ) gynaecologie en verloskunde
1989–1996 Artsenopleiding Universiteit Hamburg en Wenen

Lid van KNMG (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst)
Lid van NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde)
Lid van ASCDAS (American Society of Cosmetic Dermatology and Aesthetic Surgery)
Lid van GSAAM (German Society of Anti-Aging Medicine)
Lid van DALA (Dutch Aesthetic Laser Association)
AGB code Kiewietdejonge Kliniek: 8405549
AGB code Katja Kiewiet de Jonge 84025572

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht