injectables

Liquid Facelift

Een liquid facelift is een effectieve totale gezichtsbehandeling. Het is een mooi alternatief voor een meer ingrijpende chirurgische facelift.

Met het ouder worden verandert de anatomie van uw gezicht. Dat komt doordat het vetweefsel in uw gezicht verdwijnt en de lichaamsproductie van collageen vermindert. Als resultaat verliest uw gezicht het volume en de mooie contouren. Liquid Facelift is een perfecte behandeling (hiervoor kan weg) zonder chirurgische ingreep. Bij de Kiewiet de Jonge Liquid Facelift behandeling worden uw persoonlijke probleemgebieden aangepakt. Door middel van een gebalanceerde combinatie van fillers en botox herstelt de zeer ervaren arts het volume en contouren van uw gezicht. In plaats van losse behandelingen wordt uw hele gezicht in een keer subtiel behandeld, zonder chirurgische ingreep.

Het resultaat is een jongere, frissere en uitgeruste uitstraling.

De behandeling

Herstel uw jeugdige uitstraling met een Liquid Facelift. Een stralende huid en minder zichtbare lijntjes – dat is het direct zichtbaar effect van de liquid facelift-behandeling.

  • Frisse, jongere uitstraling
  • Langdurend resultaat
  • Geen chirurgische ingreep
  • 30-60min
De behandeling
De behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. Tijdens de behandeling worden de strategische plekken in uw gezicht met natuurlijke en afbreekbare fillers als Sculptra en hyaluronzuren geinjecteerd. Aanvullend worden Botox en de fractional laser gebruikt. De Kiewiet de Jonge Liquid Facelift behandeling is snel, haast pijnloos en zeer effectief.
Het resultaat
De behandeling geeft het meest natuurlijke resultaat. Een perfecte behandeling om de contouren van uw gezicht te herstellen en het volume weer terug te krijgen. De Kiewiet de Jonge Liquid Facelift is een ideale preventieve behandeling om verdere gezichtsveroudering af te remmen. Het effect van deze behandeling blijft ongeveer een jaar behouden.
we denken graag met je mee

Plan een consult

Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
Westblaak 110 Rotterdam
06 14 06 50 11
info@kiewietdejongekliniek.nl