Huid

Acné- huidtherapie

Wilt u een gladde, stralende huid? Heeft u last van acné en acné littekens? De Kiewiet de Jonge kliniek biedt u diverse behandelingen van acné waardoor ook littekenvorming kan worden voorkomen.

De behandeling

  • Gladde huid, verbeterde kleur
  • Meer dan 20 jaar ervaring in acné behandelingen
  • Veilig behandeling
  • Voorkomen van littekenvorming
Intake
Tijdens het eerste consult bekijkt de huidtherapeut in overleg met de arts uw huid en stelt een behandelplan op.
Wat kunt u verwachten?
Bij een huid met acné is een goede huidverzorging heel belangrijk met specifieke crèmes die de bacteriën remmen, verstopping van de talgklieren voorkomen en de talgproductie verminderen. De middelen en medicijnen die wij u kunnen voorschrijven werken intensiever dan de producten die u zelf in de winkel kunt kopen. De huidtherapeut behandelt lichte tot ernstige acné, vaak in combinatie met een behandeling door een arts. Daarnaast geeft de huidtherapeut adviezen waarmee u zelf de aandoening kunt aanpakken. Een behandeling door de huidtherapeut kan o.a. bestaan uit dieptereiniging van de huid, in combinatie met een peeling en of laserbehandeling. Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd. Wanneer een huid regelmatig wordt gepeeld, zullen mee-eters niet zo snel meer ontstaan. Acné littekens kunnen alleen worden behandeld als de acné niet meer actief is. Uw huid wordt met de gefractioneerde CO2 – laser behandeld waardoor nieuwe gezonde huidcellen worden aanmaakt en de acné-littekens verdwijnen.
Het resultaat
Door de nauwe samenwerking met de arts bent u verzekerd van een optimaal resultaat. In de meeste gevallen ziet u al binnen 4 weken een zichtbare verbetering van uw klachten.
Vergoeding acnebehandeling
Informeer bij uw zorgverzekeraar. Deze behandelingen worden vaak vergoed.
we denken graag met je mee

Plan een consult

Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
Westblaak 110 Rotterdam
06 14 06 50 11
info@kiewietdejongekliniek.nl