Handen en Lippen

Lipvergroting

  Uw mond is een blikvanger. Mooie, stevige en volle lippen geven u een jeugdige uitstraling en een boost voor zelfvertrouwen.

  De behandeling

  • Mooie, volle lippen
  • Jeugdige uitstraling
  • Natuurlijk direct zichtbaar resultaat
  • Subtiel herstel van de contouren en het volume 
  • Korte behandeling
  • Ervaren arts
  Over de behandeling
  Na de bespreking met uw arts wordt er een behandeling uitgevoerd. U krijgt een lokale verdoving. De lippen worden geïnjecteerd met een filler/ hyaluronzuur voor meer volume. Uw arts houdt rekening met de verhouding van beide lippen. De contouren en het volume van uw lippen worden hersteld. Tijdens de behandeling is het ook mogelijk de lijntjes rond de mond te verminderen. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.
  Het resultaat
  De lippen zijn voller en de contouren van de lippen worden weer duidelijker. Uw lippen zullen een lichte zwelling vertonen na de behandeling. De eerste 3 a 4 dagen kan de zwelling wat groter zijn dan gewenst. Dit is een normale huidreactie en de zwelling verdwijnt snel. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. U kunt na de behandeling met uw dagelijkse activiteiten doorgaan. U kunt een lippenstift, lipgloss of lip balm direct na de behandeling weer gebruiken. Uw lippen zien er voller en sensueler uit maar wel op een mooie manier.
  we denken graag met je mee

  Plan een consult

  Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
  Westblaak 110 Rotterdam
  06 14 06 50 11
  info@kiewietdejongekliniek.nl