Ogen

Donkere kringen en wallen

Donkere kringen en wallen onder de ogen geven het gezicht een vermoeide uitstraling. Wilt u dat voorkomen en uw huidskleur verbeteren? Wilt u complimenten over uw mooie ogen krijgen? Met meer dan 20 jaar ervaring is drs. Katja Kiewiet de Jonge autoriteit op het gebied van cosmetische behandelingen van donkere kringen en wallen onder de ogen. Klanten door heel Nederland komen naar de Kiewiet de Jonge kliniek voor Katja’s expertise en haar effectieve wallen behandeling. Da Vinci schreef: “De ogen zijn de spiegel van de ziel.” Laat uw mooie ziel stralen door uw prachtige ogen (zonder de wallen en donkere kringen).

De behandeling

  • Snelle en effectieve behandeling
  • Herstelt volume onder uw ogen
  • Verbetert uw huidskleur
  • Veilige behandeling uitgevoerd door een NVCG arts met 20+ jaar ervaring
  • Langdurig resultaat
  • Cosmetisch arts 
De behandeling
Donkere kringen en wallen onder de ogen is een veel voorkomend probleem voor veel mensen. Wallen en donkere kringen geven u een vermoeide uitstraling. Bij de Kiewiet de Jonge kliniek kunt u effectief, snel en veilig wallen en donkere kringen onder uw ogen verminderen of zelfs verwijderen met hyaluronzuur fillers en laserbehandelingen. De wal verdwijnt doordat de contour van de wangen naar de ogen weer geleidelijk overloopt. Voor het opvullen van de kringen maken wij gebruik van een unieke behandelmethode, waarbij we met hyaluronzuur het volumetekort herstellen. Klanten door heel Nederland komen naar de Kiewiet de Jonge kliniek voor onze effectieve wallen behandeling.
Het resultaat
Geen vragen meer of u moe bent. Stralende ogen zonder wallen of donkere kringen onder. Uw huidskleur is verbeterd, het volume onder de ogen is hersteld. Hyaluronzuur fillers zijn zeer veilig en geven een mooi en langdurig resultaat.
we denken graag met je mee

Plan een consult

Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
Westblaak 110 Rotterdam
06 14 06 50 11
info@kiewietdejongekliniek.nl