HUID BEHANDELING

Couperose & rosacea

Heeft u last van zichtbare kleine bloedvaatjes op uw gezicht of van een diffuse roodheid? Wilt u een mooie stralende huid hebben met een frisse kleur? De Kiewiet de Jonge kliniek biedt u diverse couperose- & rosacea behandelingen.

De behandeling

  • Gladde huid, frisse kleur
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het behandelen
  • Veilige behandelingen
Wat is Couperose?
Couperose zijn kleine bloedvaatjes op de wangen en de neus. Ze lijken op een netwerk van fijne rode draadjes. De roodheid wordt veroorzaakt door gebroken haarvaatjes. Uw huid voelt dan strak aan, en is vaak erg gevoelig. Bij de Kiewiet de Jonge klieniek verwijderen wij couperose succesvol door middel van een relatief kleine ingreep.
Couperose behandeling met VPL laser
De laser verwijdert of vermindert de kleine bloedvaatjes op een snelle en effectieve manier zonder de omliggende weefsels te beschadigen. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Na de behandeling kan de huid rood zijn en kan er een lichte zwelling optreden.
Het resultaat van de Couperose behandeling

Bij couperose en pigmentvlekken zijn 1 tot 3 behandelingen vaak al voldoende om een grote verbetering te kunnen zien.

Met de tijd zouden nieuwe gesprongen bloedvaatjes kunnen ontstaan. Deze zijn weer goed te verwijderen met een onderhoudsbehandeling.

Wat is Rosacea?
Rosacea wordt gekenmerkt door roodheid en is een chronische huidaandoening. Het komt vaak voor bij vrouwen in de dertig, met een lichte of blanke huid. De aandoening kan gepaard gaan met puistjes, en wordt daarom ook wel acné rosacea genoemd. Maar met acné heeft het weinig te maken.
Rosacea behandeling
Rosacea wordt het best behandeld door een gecombineerde aanpak van behandelingen en producten. Actieve rosacea wordt vaak effectief bestreden met behulp van medicatie en een laser behandeling. Vaak gaat Rosacea gepaard met couperose, vele zeer kleine bloedvaatjes in de huid van het gezicht. Couperose is zeer goed te behandelen met de VPL laser.
we denken graag met je mee

Plan een consult

Offemweg 19a Noordwijk (ZH)
Westblaak 110 Rotterdam
06 14 06 50 11
info@kiewietdejongekliniek.nl